1 Beauty 3a, #8

Jag hakar inte alltid på Bitchens beautytreor, men denna gång tycker jag faktiskt att jag har nåt att komma med. Temat denna gång är ögonpaletter och det är något jag verkligen älskar att shoppa.  Det är svårt att välja ut tre godbitar men är det en 3:a så är det. Behold – här är tre karameller för ögonlocket som är rent sublima.

Naked palette från Urban decay är en rätt ny kompis och den är helt enkelt den ultimata samlingen för mig och alla andra som älskar nyanser i jordnära toner. Rik pigmentering, läckra färger som kan kombineras hur som helst gör det här till min vinnare.

Burmese beauty palette kom med MAC-kollektionen Fabulous felines i början av hösten och består av fyra skuggor som även de går i naturnära toner. What can I say – det är framför allt sådana nyanser jag gillar att sminka mig med.

Nummer 3 på listan får bli Glominerals Smokey eye palette. Den här finingen följer temat med naturnära färger och det går helt enkelt inte att misslyckas med de här skuggorna. Fylliga, superpigmenterade och med en fantastisk finish. Löv it.

One thought on “1 Beauty 3a, #8

  1. Pingback: En beauty 3a, #8 | LipGloss Bitch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.