Nyhet! Smashbox Photo finish more than primer Blemish control

image
Här har vi det senaste tillskottet till Smashbox populära primerfamilj, en primer med 2% salicylsyra för oljig och/eller blemmig hy som lätt får utbrott av smink. Den arbetar både reparerande på befintliga orenheter och förebygger samtidigt så att man slipper finnar och blemmor över tid. Enligt pressutskicket upplever merparten av de kvinnor som testat primern att deras hy förbättrats under en två veckors-period med daglig användning. Jag är supernyfiken på om och hur den här primern kommer att funka för in känsliga hy som lätt får små röda plitor om jag använder fel produkter eller på annat vis stressar den. Recension kommer framöver.

Priset ligger på 310 kr och finns på Kicks.se fr o m 19 augusti.

2 thoughts on “Nyhet! Smashbox Photo finish more than primer Blemish control

 1. Hej!
  Jag har följt din blogg ett tag nu, och du har inspirerat mig till att själv börja blogga om skönhet mm! Det är något jag är riktigt intresserad av, och jag älskar att pröva nya saker! Dock känns det ju ganska bra i plånboken när det är så mycket man vill testa.
  Så jag tänkte fråga dig, hur du gjorde för att företag skulle börja skicka ut pressprover till dig, som du sen får testa (med din egna åsikt och gratis såklart)?
  Måste man kontakta företagen eller kontaktar dom dig? Hur går det till?
  Vill verkligen veta, så jag kan få testa nya saker, inte bara för min egen skull, utan för att hjälpa andra! Tacksam för svar, och tack för en underbar blogg!
  /Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.