Glossybox oktober 2013

glossybox oktober 13

Det första jag gjorde när jag öppnade min senaste Glossybox var att gå direkt in på deras hemsida och säga upp min prenumeration. Med det sagt kan man väl rätt enkelt konstatera att jag inte heller denna månad blev speciellt förtjust i vad man skickat med. Vare sig jag var bloggare eller ej skulle jag bli glad för det trista innehållet och det är väl i stort sett bara en produkt som jag är åtminstone lite nyfiken på. Resten känns som billig utfyllnad, en känsla som präglat de flesta boxar i år. Det som började hyfsat har nu blivit till ett skämt i mina ögon och jag vet inte riktigt vem man vänder sig till. 139 kronor är måhända ingen större summa, men det är ju 139 kronor rätt ner i sjön om man ändå inte använder sakerna man får hem. Nä, nu är det slut på de glossiga boxarna för min del och det kommer då rakt inte att bli någon ny prenumeration förrän man skärpt upp innehållet rejält.

I min senaste, och sista, box fick jag följande gäspningar:

Océane femme Makeup remover: Är det här på riktigt?! En penna som ska korrigera makeup-missar, t ex runt ögonen, men som är “flammable” enligt förpackningen. Förutom den tacky förpackningen vill man ju knappast ha något lättantändligt i ansiktet. Och vad fasen är Océan för märke? Aldrig hört talas om.

Monu First defence Illuminating primer spf15: Ännu ett märke jag aldrig någonsin hört talas om. Kanske är bra, kanske är usel. Jag gissar på det sistnämnda, annars borde man hört hyllningarna från hemlandet England…

Hot makeup Multi eyeliner mascara: En kombinerad mascara och eyeliner låter kanske fiffigt men är i praktiken inte en god idé. Mascaraborsten har en mjuk, 1 cm lång udd som man kan måla eyelinerlinjer med, men den har ingen styrsel så glöm precisionsdrag. Och hur målar man fransarna utan att eyeliner-flärpen målar färg på andra ställen? Rena skämtet.

Sheer cover Bronzing Tan minerals: Det här är väl egentligen inte så illa, men varför i herrans namn skickade man inte med den här mineralbrozern i någon av sommarboxarna? NU känns det helt ointressant med en bronzer. Hur tänker man här?

Pureology Highlight stylist Sea-kissed texturizer: Här är den enda produkt jag kan se mig själv faktiskt testa. En texturgivande spray för slingat hår som faktiskt doftar riktigt gott. Och från ett märke jag känner till! Halleluja!

 

4 thoughts on “Glossybox oktober 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.