Emma S. Rue de Varenne Fresh Body mist & Body cream

emma s. rue de varenne mist body lotion

Förra hösten var Emma S. doft Rue de Varenne min stora favorit och jag hyllade den i ett eget inlägg här. Doften blev en framgång och man har nu lagt till en Body mist och en Body lotion i samma serie. Misten är perfekt för dagar då man vill ha en lite flyktigare variant och är (även den) en stor favorit här hemma. Jag gillar att kunna spraya på en doft lite då & då under dagen och få den där nya doft-puffen, men utan att bli indränkt i stark parfym. Vill man hellre kombinera den härliga doften med återfuktning väljer man lotionen, en lättarbetad kräm som snabbt går in i huden och gör den både väldoftande och behagligt len. Jag är fasligt förtjust i Emmas franska doft och tycker absolut att ni ska ta er sniff på den om ni får möjlighet. En riktig fullpott!

Body Mist 299 kr/150 ml
En frisk Body Mist med noter av Citronträdsblad, feminin Apelsinblomma och ljust Vetyver gör den här misten till en lätt doft som kan sprayas över hela kroppen.

Body Cream  199 kr/150 ml
En lyxig body cream med toppnoter av Liljekonvalj och Päron, mellannoter av Apelsinblomma och Vit Mysk samt basnoter av ljus Mocka, Vanilj och Patchouli.

 

2 thoughts on “Emma S. Rue de Varenne Fresh Body mist & Body cream

  1. Rue de varenne är en av mina topp 5 dofter och en som jag alltid återkommer till. Är snart halvvägs genom min flaska och det säger mycket eftersom jag bara gjort slut på en enda hel flaska parfym någonsin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.