31 sublima dagar: Dag 12

Använder du rouge? Vilket är din favorit?

Ja, jag använder rouge. Jag började använda rouge rätt sent, jag var över 30 innan jag fattade grejen med rouge. Innan tyckte jag att jag ville få ner den naturliga rodnad mina kinder har och då funkade det ju inte att måla på mer färg! Men plötsligt fattade jag grejen och nu har jag samlat på mig en rejäl samling kindfärg i olika fina nyanser. Jag har inte en solklar favorit, det varierar med årstid och vad jag har för sminkning för dagen men här nedan ser ni några av de jag gärna sträcker mig efter när det vankas sminkstund här hemma.

Clockwise: Estée Lauder Signature Silky powder blush “Sweet pink”, MAC Mineralize skinfinish “Stereo rose”, Nars “Torrid”, The Body shop Blush shadow trio “Cool dusk”, Too faced Ultra flush powder blush “Sweet pink”, Face Stockholm Blush-on “Sunkissed”

Startinlägget för utmaningen.

4 thoughts on “31 sublima dagar: Dag 12

  1. Benefits Coralista och Bobbi Browns rouge i färgen Blushed är mina favvisar. Det senare har jag t o m köpt en ny dosa av för den gamla tog slut.

  2. Men, du vad är grejen med rouge? Jag använder det väldigt sällan och vet inte riktigt hur jag ska göra då, tyvärr.

  3. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Utmaning: 31 sublima dagar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *