31 sublima dagar: Dag 8

Brukar du använda foundation? Isåfall, vilken är din färg och favorit? Flytande,  fast eller mineral?

Jag använder alltid foundation i någon form de dagar jag sminkar mig. För mig är det viktigt att huden ser jämn och fin ut för att efterföljande pimpande av ögon, kinder och mun ska se snyggt ut. Jag har flera favoriter och växlar mellan dem lite efter nyans, behov av täckning och vad jag vill ha för stunden men generellt sätt har jag övergått från att alltid ha flytande foundations till att nästan uteslutande köra mineralunderlag.

De jag alternerar mellan nu är Glopressed base från glominerals, Nutritious mineral powder från Estée Lauder och den flytande mineralkrämen Dream tint från Jane Iredale. Alla tre är hur bra som helst! De två första applicerar jag med olika foundationborstar och Dream tint med fingrarna.

När det gäller vilken färg jag har så skiljer det ju sig naturligtvis mellan olika märken och produkter, men man kan säga att jag har den ljusaste eller näst ljusaste nyansen för hy med rosa/röda undertoner under vinterhalvåret och en några snäpp mörkare under sommaren.

 

3 thoughts on “31 sublima dagar: Dag 8

  1. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Utmaning: 31 sublima dagar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.