40% på Matrix

40 matrix eleven

Nu blir det ännu ett shoppingtips, men eftersom jag själv uppskattar sådana väldigt mycket är det lika så gott att jag tipsar er andra om de erbjudanden jag stöter på. Nu är det Eleven som har börjat ta in frisörmärken i sitt redan gigantiska utbud och för att fira det ger man nu hela 40% rabatt på hela Biolage-serien från Matrix. Matrix är ett sådant där märke som “alltid” funnits i mitt hem och just nu står det t ex två olika schampon och en inpackning i min dusch. Jag har idel positiva erfarenheter av Matrix produkter och tycker att de både håller vad de lovar, har praktiska förpackningar (snäpplock!) och okej priser. Dessutom doftar allt så himla gott att bara det är värt några kronor. I ett av de allra första inläggen jag skrev på Sublimt back in 2007 tipsade jag om Matrix Hydrating shampoooch Detangling solution, en duo jag fortfarande håller bland de bästa i sin prisklass. Spana in dem vetja och tipsa gärna om dina egna favoriter!

 

*affiliatelänkar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.