Anastasia 5-item brow kit

anastasia brow kit 1.jpg

Tidigare i år fick jag en förfrågan från Anastasia Beverly Hills Hollywood-baserade salong om jag ville få lite produkter skickade till mig för påseende. Dum vore man väl om man tackade nej till ett så galant erbjudande och för ett par veckor sedan kom det ett fullmatat paket med posten. Den här lilla necessären stod direkt ut och jag har provkört det några gånger med gott resultat.

Kitet innehåller följande:

  1. Precision tweezers: En alldeles ypperlig pincett som är lätt att arbeta med och greppar tag i även de minsta hår. Bland de bästa jag testat och helt klart i en högre klass.
  2. Brow powder duo: En puderskugga med två kompletterande färger som tillsammans gör det lätt att få till rätt nyans. Nu finns kitet i flera olika färgställningar så att alla ska kunna hitta rätt för sin hårfärg.  Pudret är rejält pigmenterat och lite räcker en lång väg. Sitter bra på plats och ger ett naturligt resultat.
  3. Brow stencils (5 olika varianter): 5 olika mallar med vilka man får hjälp att skapa det perfekta brynet. Efter att ha mätt ut vilken sorts som passar det egna brynet lägger man mallen mot brynet och fyller därefter i med skuggan. Det hår som hamnar utanför konturen noppar man bort och vips har man ett smashing bryn!
  4. Mini duo brush #7: Det här är utan tvekan den bästa brynborsten på marknaden och ska man satsa på en sådan är det denna man ska ha. Ena änden har en tät och lagom hårt borste som både suger upp och släpper ifrån sig bra med färg. I den andra änden hittar man en spolborste som är tänkt att både borsta till brynen med, men också att arbeta in färgen med för ett så naturligt och hållbart resultat som möjligt.  Finns också i full size.
  5. Clear brow gel: Enligt Anastasia är det här en stor bästsäljare och jag har ingen anledning att misstro henne. Helt enkelt en fixerande, ofärgad gel som läggs på sist i rutinen för att hålla de snygga brynen på plats under en dag.

Jag är mycket nöjd med mitt kit och använder det mer eller mindre dagligen. Kitet finns att köpa hos Kicks för 775 kronor vilket givetvis är mycket pengar. Men man får å andra sidan ett par riktigt bra verktyg som håller många år och skuggan är så dryg att även den borde hålla sin försvarliga tid. Samtliga delar finns att köpa separat och lägger man ihop dem blir det ca 1055 kr.

Sublimt ger betyget: 5/5

anastasia brow kit 2.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.