Äntligen!

IMG_4942.JPG
Min mysiga innergård

Nu börjar det äntligen bli dags att flytta hem igen! Efter fem långa veckors renovering är det nu bara en (1!) dag kvar tills jag får ta mitt pick & pack och återvända till min älskade lägenhet.

Det här att blogga i mobil har verkligen inte varit min grej; litet och plottrigt och konstant strulande WordPress-app. För att inte tala om att lägga upp bilder. Nä, mobilbloggande lämnar jag med varm hand över till någon bättre lämpad. Jag vill ha mina kameror, mitt ljustält, mina lampor, min swatchstation (ja, man kan ha en sådan) och framför allt min iMAC!
Det ligger ungefär hur mycket som helst och väntar på att få bli fotograferat, swatchat och recenserat, det lär inte bli något problem med att fylla ledig tid om man säger så.

Vi tar bland annat en titt på några godbitar från Chanels höstkollektion, sniffar på nyheter från The Body Shop, läskar med lipswatches från Jane Iredale, dregglar över nytt från Smashbox, testar höstens lyx från Elizabeth Arden och mycket, mycket mer, så häng med – nästa vecka kör vi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.