Äntligen! Sephora till Göteborg!

sephora göteborg goodiebag

Vi var många skönhetsnördar som först otåligt väntade på att den stora franska skönhetskedjan skulle öppna i Sverige och sedan blev både förvånade och besvikna på att de valde att öppna i Stockholm och Malmö (!) men inte Göteborg. Nu har de hur som helst tagit sitt förnuft tillfånga och hittat en centralt belägen lokal som enligt uppgift är det man sökt efter. På Kungsgatan 65, i samma lokaler där det tidigare låg en poor mans Lush-butik, hittar man nu en sprillans ny Sephora. Jag har ännu inte haft vägarna förbi och hade då rakt inte lust att trängas med alla under premiärdagen i juli då goodiebags utlovades till de x antal första kunder som handlade för minst 500 kronor. Göteborgsbaserad bloggare som jag nu är överraskades jag däremot av en egen goodiebag som kom via posten och innehöll samma saker som det kunderna fick med sig hem. För oss som är vana vid Sephoras fullmatade presspåsar är kanske inte det här ett så upphetsande innehåll men det är en trevlig gest och jag ser fram emot att sätta fransarna i den nya mascaran från Too Faced – Better than sex mascara. Och självklart kommer jag att göra både ett och tjugo besök i butiken, fattas bara!

Har någon läsare hunnit förbi Sephora på Kungsgatan och vad tyckte ni i så fall?

 

2 thoughts on “Äntligen! Sephora till Göteborg!

  1. Jag var där i lördags. Gillade stället. Fint och prydligt. Jag besökte även Benefits Browbar och fick mina bryn vaxade. Sen när hon skulle fylla i dem blev det så där. Dotter med kompis tyckte jag såg konstig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.