Är det bara jag…

…eller har priserna på Strawberrynet saftat till sig den senaste tiden? Okej, dollarn styr ju en del men inte mycket. En krämskugga från Clarins som kostat runt 105 kronor i över ett år kostar nu plötsligt 144 kronor – en rejäl höjning alltså! Och detsamma gäller de flesta andra produkter jag regelbundet brukar spana in. Är det nån som har noterat detsamma och har en teori om varför? Jag menar; att köpa en produkt via Strawberrynet för samma pris som i butik här hemma känns på nåt sätt… inte aktuellt. Trist på en nätshop som varit en bra källa till prisvärt smink (jag tillhör de som bara haft tur med alla mina köp). Misär, sorg & elände. 🙁

5 thoughts on “Är det bara jag…

  1. Det har blivit sjukt mkt dyrare! Jag antog att det var dollarns fel, tycker att priserna brukar följa den ganska bra…

  2. Fattar inte heller varför det dragit iväg. Priserna har ju varit kalas länge – men inte längre… Antar att dollarn till viss del står för höjningen men det måste vara mer som ligger bakom

  3. Det där har jag retat mig på rejält…
    Jag har upptäckt att L’occitane tom är billigare om man köper det här i Sthlm på vissa produkter. Vad hände med discount prices?

    /L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.