Asquith & Somerset

sublim retro1

Oh la la, kolla in de här läckra kroppsvårdsprodukterna som nyss kommit in hos Eleven! Engelska Asquith & Somerset har ett rätt rejält stort sortiment kroppsvård men jag lockas mest av Saucy girl-kollektionen.
Serien har supersnygga retroförpackningar i svart och rosa med snygga 40s/50-kvinnor på som innehåller antingen tvål, body lotion, body wash, handkräm eller shimmer cream. Jag skulle vilja ha dem enbart för de snygga utsidorna, jag är alldeles säker på att de skulle se tjusiga ut på en hylla i mitt badrum, men är nyfiken på hur själva produkterna är. Nu har jag visserligen lovat mig själv att köpa budget till kroppen, men man kan väl alltid dagdrömma lite? Eller önska sig! Om 4 månader fyller jag år och det är ju nästan…ehm..jättesnart.

Produkterna finns som sagt hos Eleven och kostar mellan 99 och 135 kronor.

Är det någon som har testat något från Asquith & Somerset? Berätta!

8 thoughts on “Asquith & Somerset

    • Sanna: Visst är de! Tänk så många saker man vill ha bara för att de har snygga förpackningar… krämer, smink, män…;)

  1. Jag har kollat igenom din blogg en smula idag och blivit väldigt inspirerad!
    Jag har dock en fråga, det är såhär att jag har kolsvarta ögonbryn som är väldigt välformade, men ibland skulle jag vilja använda mig av någon form av ögonbryns-penna eller liknande. Har du några tips?

    • Amanda: Om du är ute efter att bara få en lite snyggare finish på brynen kan jag varmt rekommendera ögonbrynsgel, de finns antingen färgade eller ofärgade. De flesta märken har sin egen variant. Själv använder jag en ofärgad gel från Body shop som är toppen! Om du har kolsvarta bryn antar jag att du inte behöver få mer färg på dem, men om du vill måla dem av någon anledning tycker jag att ögonbrynsskugga är perfekt. Måla med en liten, hård, snedskuren pensel för bästa resultat!:)

  2. Du har möjligtvis inte något tips på en bra ögonbrynsskugga (märke eller så) för en makeup-förvirrad själ som mig ? 🙂

  3. Amanda: Jag använder själv ID Bare minerals ögonbrynsskugga. Den är superbra och den lilla burken håller i flera år. Jag målar på skuggan med borsten som hör till. Nu vet jag inte var du bor, men ID finns att köpa på bl a Åhlens, en del Kicks och på några nätbutiker. Kolla min länksamling!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.