Åter i tjänst

Sådär, nu är jag tillbaka från de senaste veckornas rehab och är redo att återuppta lite mer regelbundet bloggande. Dock ska jag börja jobba heltid igen och kommer inte ha vare sig tid eller ork att blogga upp massa inlägg dagligen. Lyckligtvis bestämmer jag själv över Sublimt och det är inget jag försörjer mig på, så jag kan skriva hur jag vill, när jag vill och om vad jag vill (nåja, nästan iaf man får ju inte hetsa folkgrupper och så…ehm). Ni är några stycken som ännu inte har fått era julkalendervinster och som verkar ha missat att jag tidigare skrivit att dessa kommer att skickas ut när jag kommer tillbaka från rehabvistelsen och till er får jag upprepa: håll ut, de kommer! Det var 30 vinster som skulle skickas ut och det är rasande dyrt att skicka i en fattig månad som januari och det tar tid att paketera, adressera och skicka iväg samtidigt som man åker iväg för att ta hand om sin arma kropp. Det är inte kul att vänta, men ni är långt ifrån bortglömda.

Ja, så ligger landet just nu och jag sitter för tillfället och går igenom alla nyheter som trillat in de senaste veckorna. Ni fick en liten teaser på ett nytt puder häromdagen och det kommer jag visa mer av snart. Andra saker jag tänkte blogga om är Lumenes Lip stain, Loreals ögonskuggor, Noubas smink, kroppsvård från Decléor, Isadoras vårkollektion, Estée Lauders vårlippies, The Body shops våriga nyheter och massa annat. Det finns att ta av i högarna här hemma och om jag hade haft en proffsfotograf som kunde ta alla produktbilder och swatches hade jag kunnat få upp allt på Sublimt mycket snabbare. Skriv gärna om vad ni vill se eller läsa om först, så kan jag börja i den änden.

Hoppas ni har det fint en solig söndag som denna!

2 thoughts on “Åter i tjänst

  1. Jag vill gärna veta lite mer om noubas smink som jag ofta är nyfiken på men lite dröjande går förbi.
    Sen Els vålippies lät spännande om du frågar mig då. Och det gjorde du ju faktiskt! 🙂

  2. Välkommen tillbaka!
    Skriv i den takt du hinner och orkar, känn ingen press. Vi kollar in med jämna och ojämna mellanrum!

    Jag läser nog gärna också om Noubas smink som jag heller inte provat.
    Solig söndag förresten? Inte i söder, jag har stått som en isklump när dottern åkte skridskor med kompisen. Isig hård vind med piskande snö. Usch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.