Badger balm

Jag är nog en av de få inte ännu inte testat Badger balmen, jag har lite svårt för vaselinkänslan och är rädd att det är så med de här produkterna. Dock har jag läst så mycket bra om dem och burkarna är ju så söööta att det är svårt att inte bli frestad till ett köp. Fouchés har just nu erbjudande på ett presentkit innehållandes tre olika balm; Sore muscle rub, Healing balm och Sleep balm. Jag tror att alla tre skulle vara perfekta att han nu till hösten. Kanske även kompletterat med Winter wonder balm, som de också har specialpris på.

 

För 159 kronor blir kitet ditt och för ynka 65 kr får man en burk med vinterkrämen.
Jag måste nog slå till tror jag…  Vilken burk väljer du?

12 thoughts on “Badger balm

 1. Jag luktade lite på de där när jag var i Stockholm senast. De finns på Pashion som ligger i Souk-gallerian på Drottninggatan. Jag tyckte att de luktade lite skumt faktiskt…

 2. Luktade de skumt? Hmm… då får det nog vänta med en beställning tills jag själv fått sniffa lite på dem. Tack för varningen!:S

 3. Ja, det är ju lite synd att man inte kan lukta genom datorn… hihi! Man får provlukta så mycket som möjligt i affärerna och sen köpa billigare på nätet. Jag var och provluktade E Ardens nya doft Mediterranean häromdagen och blev så besviken… trist! Än, en gång, tack för en superblogg!

 4. Haha, man skulle ha sån där gnuggisdator som man hade klistermärken när man var liten.;)

  Å, vad glad jag blir att du har nåt utbyte av att läsa på bloggen.:D

 5. Sleep balmet doftar sådär lugnande-eteriska-oljor-doft. Helt okej men vet inte riktigt om jag hittat något specefikt användningsområde för det ännu då de inte känns så fuktgivande att ha som läppbalsam.

 6. Hm, det låter som om det skulle vara en rätt mysig doft på det då. Ska man smörja in munnen med det när man ska sova? Eller hur funkar det? O_o

 7. Man kan använda den på läpparna eller under näsan står det på förpackningen. Och efterom jag inte är så sugen på att kleta in mej med olja direkt under näsan tänkte jag att läpparna skulle vara ett bättre alternativ men det känns inte helt rätt där heller.
  Sedan kan man ju använda det på övriga delar av kroppen också men får inte riktigt någon rutin på det.

 8. Aha, det ska funka på nåt aromaterapivis med andra ord… Minns att jag hade ett litet stift från Yver rocher eller nåt liknande märke för flera år sedan, som man skulle stryka på insidan handlederna, tinningarna o liknande ställen för att “stressa av” och “bli lugn”. Kanske är nåt liknande då?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.