Bare minerals High shine trio swatches

I fredags dök de så äntligen upp, de finfina High shine-skuggorna jag efterlyste förra veckan. Jag har naturligtvis inte kunnat hålla mig utan har testkört dem ett par dagar för att se hur de är att arbeta med och hur hållbarheten är. Det jag än så länge kan säga är att jag inte är helt nöjd med förpackningen och att man måste ha en bra primer under för att förhindra att skuggorna creasar. Men färgerna och finishen är vansinnigt snygga och jag vill redan ha fler färger!

Flare, Pewter, Polished

7 thoughts on “Bare minerals High shine trio swatches

  1. Jag råkade lixom beställa dem från Feelunique, de hade ju 10% på allt smink och alla hårprodukter i lördags och då blev frestelsen för stor. Tre andra grejor råkade också åka ned i kundvagnen…

  2. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Loreal Infallible eyeshadow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.