Bare minerals High shine

bareminerals high shine ice + gold medal

Det var nog två år sedan, tror jag, som High shine-skuggorna först såg dagens ljus i Bare minerals sortiment. Jag köpte en trio och blev fasligt förtjust i det metalliska resultatet på locken, men sedan glömde jag av dem. Sådär blir det ofta med saker här hemma; jag hittar något jag gillar och lägger det åt sidan medan jag testat andra nyheter och vips har jag glömt av de där sakerna jag gillade så mycket. För ett tag sedan kom det hem två nya nyanser av High shine och jag påmindes då om deras förträffliga glans som är lyser så vackert och verkligen piggar upp under den här mörka årstiden. Nykomlingarna Gold medal och Ice är ursnygga och speciellt betagen är jag i Gold medal som passar perfekt ihop med den bruna Flare jag har sedan tidigare. Isigt vit-rosa Ice är däremot ypperlig att kombinera med Pewter och Polished. Läs mer om dessa i mitt inlägg från 2011.

High shine finns hos Skincity för 269 kronor.

 

2 thoughts on “Bare minerals High shine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.