Bareminerals Prime time BB Primer Cream

Prime_Time_BBCream_Light.jpg

Å, vad jag gillar Bareminerals! De har verkligen gjort en uppryckning när det gäller såväl utformningen av befintliga storsäljare (hello, pressade mineralprodukter!) och nya produkter. Det är svårt, för att inte säga omöjligt, att komma på en direkt usel produkt i deras sortiment och det är få dagar jag inte har i alla fall något Bareminerals på kropp eller ansikte. Jag har fått hem ett paket med nyheter vilka jag kastat mig över med hull och hår. Först ut har vi den här rätt unika primern, en BB Primer Cream, vilket enkelt förklarat är en färgad formula som jämnar till hudtonen, ger solskydd på hela 30 och hjälper till att hålla foundation på plats. Den kan användas ensam för en snabb uppfräschning eller så följer man upp med Bareminerals Mineral Foundation.

Bland egenskaperna hittar vi bl a en formula som motverkar flagnande hos torr hy, fina linjer och fet hud. Den ska också förebygga för framtida hudskador med hjälp av sitt vitamin- och antioxidantskydd och spf 30.

Jag har bara hunnit testa ett par gånger än så länge, men det verkar lovande så håll utkik efter en recension inom kort!

Priset för en flaska på 30 ml ligger på 395 kr. 
Finns i färgerna Light och Medium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.