Beauti-box #2

Det har trillat in mängder med nyheter den senaste tiden och jag håller som bäst på att försöka reda i allt och visa er godbitarna. T ex har det kommit två stycken boxar; den andra Beauti-boxen och den senaste Glossyboxen. Den sistnämnda var så trist att jag inte ens orkar visa er den. Temat var iaf geishor men det enda som påminde om det var den Geisha-choklad man stoppat ner i asken. Jag håller kvar året ut, då har jag varit med i ett år och kan summera vad jag fått för mina 139 kr/månaden. Sedan blir det uppsägning.

Nåväl, nu var det en betydligt roligare, och helt gratis, box som skulle visas. Beauti.se skickar då och då hem ett litet paket med saker från sitt sortiment som man vill lyfta fram. Det är helt frivilligt att skriva om sakerna och man får naturligtvis skriva precis vad man tycker om produkterna. Bra där, Beauti-box – även om det är något helt självklart för mig. Jag skulle aldrig i mitt liv skriva upp en produkt som jag inte gillade. HÄR kan ni läsa om box #1.

Det här kom med i box #2:

Egyptian magic All purpose skin cream. Det här är en s k mirakelkräm i samma kategori som Elizabeth Ardens 8th hour cream och den funkar till trasiga nagelband, kluvna hårtoppar, nariga läppar, fnasiga armbågar och allt liknande. Den lanserades här i Sverige för några år sedan och jag vill minnas att diverse toppmodeller svor vid dess fullträfflighet. Jag har inte testat den här salvan förut och har precis öppnat en burk med just 8th hour så den här får vänta lite på sin tur. Den innehåller enbart naturliga ingredienser och en burk på 59 gram kostar 225 kr.

 Murad Hudro-dynamic ultimate moisture for eyes. Det här är en lätt kräm som återfuktar och jämnar ut fina linjer runt ögonen och gör den tunna huden mer elastisk och fast. Den fullstora burken kostar hela 770 kr så man hoppas ju att den fungerar! Jag har mängder av ögonkrämer här hemma, så även denna får vänta på sin tur.

Ole Henriksen Lavender body oil. Mmmm! Det här är helt klart favoriten i boxen. Ole Henriksen är dansken som erövrat Hollywood-eliten med sin hudvård och jag har gillat allt jag testat ur hans sortiment. Så även den här kroppsoljan som doftar urgott av lavendel. Det finns tydligen en body wash i samma serie som mycket väl kan hamna på min önskelista till tomten. En fullstor flaska kostar 490 kr.

Youngblood Mineral foundation. Det kom hela 4 olika nyanser i små provburkar och ändå är det ingen av dem som passar min hudton. Synd, för jag är supernyfiken på Youngbloods produkter. Jag hittar den inte på hemsidan av någon anledning så jag har ingen prisuppgift att ge er.

Lily Lolo Mineral eye colour Greyzie daze. Lily Lolo har jag testat förut och deras mineralskuggor är verkligen jättebra. Det enda jag önskar är att de var pressade så att man slapp hantera löst puder, det finns så bra metoder att pressa nu att man inte förlorar något på att gå över till fast puder och skippa spillet. Geyzie daze är en åskvädersfärg, lite grå-blå sådär.  En skugga kostar 130 kr.

Hugo Boss Nuit pour femme edp. Jag gillar inte Gwyneth Paltrow som är frontfigur för den här doften, men själva parfymen är inte fy skam. Inte för att jag tycker att den är speciellt raffinerad, men den är god och jag kommer säkert att använda upp den lilla testflaskan. Inte heller denna produkt hittar jag på hemsidan, kanske är den på väg in.

Billion dollar brows Brow gel. BDB skrev jag om förra våren då Eleven tog in dem i sortimentet. Jag har ännu inte testat något från dem så det ska bli kul att se om den här gelen kan få mina bryn att hålla sig i schack. 195 kr.

Cosmetic sanitizer wipes. Hurra! Jag var varit nyfiken på de här hur länge som helst. Praktiska engångsservetter som rengör och desinficerar sminket är något jag verkligen saknat. 48 st kostar 145 kr.

Det var vad som bjöds denna gång. Ett kul paket som känns mycket intressantare än Glossybox gjort de senaste månaderna. Nu kan man dessvärre inte signa upp sig på en box utan Beauti.se skickar dem till utvalda bloggare, men håll utkik det närmsta dagarna för det vankas tävling här på Sublimt i samarbete med Beauti!

2 thoughts on “Beauti-box #2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.