Benefit High flyin´Lipgloss set

130120 062

Den här sextetten är nedpackad i solsemesterväskan, jag föredrar gloss i värmen och lämnar läppstiftet hemma. Här får jag dessutom 6 stycken ursnygga gloss i smidiga små tuber i just de nyanser jag gillar, gôrkäckt som vi säger här i Göteborg! Jag köpte mitt kit för dryga 100-lappen på Lookfantastics vinterrea, men det verkar tyvärr vara slut där nu. Hittar ni det någonstans tycker jag absolut att ni ska slå till, det är sköna, mjuka och fina gloss som inte klistrar sig fast i allt och inget.

130120 071

Dandelion, Dallas, Bella bamba, Hoola, Sugarbomb, Coralista

One thought on “Benefit High flyin´Lipgloss set

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.