Bioline Lifting code

Om det är något jag märkt av med stigande ålder (jag fyller ju HELA 38 den 22 november) är det att huden förlorar sin spänst. Rynkor har jag inte märkt av, men just att huden – eller resten av kroppen för den delen – inte är lika fast som förr är lite trist. Jag blev därför väldigt intresserad när jag läste att Bioline tagit fram en ny serie för alla oss som vill få huden lite fastare. Lifting code är baserad på ny teknologi där man med hjälp av alger, hyaluronsyra, glykoprotein och vete skapar en lifing and fillig effect för fastare hy.

Ni andra som passerat 35 år – märker ni någon skillnad i hudens fasthet och ansiktskonturen?

Lifting code Moisturizing cream 50 ml 745 kr
En mjuk kräm som är rik på liftingkomples och Antarkstiskt algextrakt som har en utslätande och uppstramande effekt samtidigt som ansiktskonturen förbättras. Rekommenderas till torr, slapp hud. Återställer ansikts- och halskonturen, ger fukt, fasthuet och en jämn hud.

 Lifting code Nourishing cream 50 ml 745 kr
En närande kräm med  växtpolymerer som har en fillingeffekt. Rynkor och mimiska linjer minimeras. Rekommenderas för en livlös, slapp hud i stort behov av näring.

Lifting code Concentrated serum  30 ml 845 kr
Ett återuppbyggande serum som omedelbart fyller ut rynkor och har en uppstramande effekt. Förbättrar ansiktsdragen, slätar ut och ger en elastisk hud. En utmärkt makeup bas.

Lifting code Eye-Lip 30 ml 745 kr
En lifting eulsion för ögonområdet och läppkonturen som slätar ut fina linjer och ger en lifting effekt av ögonlocken. Behandlar mimiska rynkor och trötthetslinjer genom att öka hudens elasticitet och spänst.

Till serien kommer också en kompletterande salongsbehandling med en tillhörande mask.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.