Bioline Primaluce Brightening mask

bioline primaluce

Ibland är produkter så självklara att jag bara använder dem utan att skriva om dem på bloggen. Den här masken från Bioline fick jag på ett trevligt event förra våren och har kommit att bli mycket förtjust i.
Brightening mask ingår i Biolines serie Primaluce exforadiance som enkelt förklarat är en serie hudvårdande produkter som jobbar exfolierande med olika syror. Man har bland annat tillsatt mandelsyra som fungerar som ett naturligt antibiotika som tar bort de bakterier som orsakar akne. I serien ingår, förutom masken, rengöringar, serum, krämer och emulsioner som alla ska ge en ny fräsch hy.

Brightening mask ska fungera för alla hudtyper och verkar lyster- och fuktgivande samtidigt som den stimulerar cellförnyelsen och dämpar rodnader. Med andra ord tar den hand om det mesta jag vill få bukt med. Den vita krämen appliceras över ansikte och hals två gånger i veckan och ska verka i 10-15 minuter. Jag kör vanligtvis min efter en omgång peeling och inbillar mig att resultatet blir lite bättre så. Trots min känsliga hy och syrorna i krämen irriterar den inte det minsta utan snarare dämpar rodnaden i min hy synbart. Porerna ser mindre ut, huden känns fastare och har en avgjort finare lyster. Fuktnivån i hyn kan jag naturligtvis inte mäta, men hyn känns sådär genomfuktad som den annars bara gör efter en ordentlig behandling på salong. Det är som en instant ansiktsbehandling skulle man kunna säga, fast hemma i badrummet och till ett betydligt bättre pris. Jag är fasligt förtjust i den här masken och rekommenderar den till ALLA. Nu vill jag prova resten av serien för att se om de tillsammans kan få min hy att mota den annalkande 40-årsdagen i grind.

Betyget blir en solklar 5:a. 

Bioline säljs på salong och hos hudoteket.se. Brightening mask kostar 475 kr. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.