Björn Axéns sprayflaskor

Minns ni att jag köpte en flaska med volymspray från Björn Axén  för ett tag sedan och var missnöjd med att den plötsligt inte gick att spraya med?  Eftersom samma sak hänt med en annan av deras sprayflaskor som jag köpt blev jag irriterad och skrev till Axén och frågade om det här är ett vanligt dilemma, och fick snabbt ett vänligt och förklarande svar av deras produktutvecklare. Tydligen kan mitt dilemma bero på tre olika orsaker:

1. Jag kan ha fått tag i ett äldre exemplar som har en sorts sprayventil som krånglar och man har därför nyligen ut dessa mot en bättre variant.

2. Sprayen är tjock och kan fastna i ventilen och man behöver då hålla den under varmt vatten. Precis som en uppmärksam läsare tipsade om.

3. Flaskans ventil var helt enkelt ett måndagsexemplar som inte funkar som det ska.

Utöver det trevliga och informativa svaret fick jag hem några flaskor spray som plåster på såren. Bra skött av Björn Axén!

7 thoughts on “Björn Axéns sprayflaskor

    • Ja, det tycker jag också! Jag har skrivit nån annan gång till ett företag och då har de inte ens svarat. Men BA var trevliga.:)

  1. Vad lustigt. När jag mejlade så fick jag bara möjlighet att skicka in min felaktiga flaska och få en annan i byte.. Inget snack om att få några gratis som plåster på såren.. men det kanske beror på vem som mejlar :/

  2. Ja.. det kan ju ha varit så också.. såklart. Oavsett så var det ju bra att du fick det åtminstone! Synd bara att dom inte kör samma linje rakt över.. 🙂

    Jag har ändå fortsatt att köpa det för jag tycker det varit bra.. men nu kanske det fått en konkurrent – en mycket billigare sådan också.. testning pågår… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *