Bliss Fabulous foaming face wash & Daily detoxifying facial toner

bliss duo

I december skulle det vankas pressträff med Bliss här i Göteborg men tyvärr blev det inställt pga sjukdom och framflyttar till någon gång i vår. Jag fick frågan om jag ville testa något under tiden och slog till på rengöring och ansiktsvatten. Det är saker som säger mycket om ett märke och det är basic produkter som i stort sett alla använder.

Den senaste månaden har jag testkört rengöringen Fabulous foaming face wash, en smart 2-i-1-produkt som både rengör och exfolierar samtidigt. Den fräscha gelén löddrar rejält vilket jag gillar, den tvättar rent men biter inte helt på makeup. I gelén finns små runda korn som skonsamt skrubbar bort allt gammalt & trist och ger en härlig massage till ansiktet. Den är kanske inte det allra bästa för oss med känslig hud, men jag tycker faktiskt att den funkar riktigt bra trots att löddrande rengöringar tenderar att torka ut. Kanske beror det på formulan med kamomill och ros eller så har jag haft bra fuktkrämer och masker som fixat biffen.  Jag älskar i alla fall den fiffiga pumpflaskan, den medelhavsblå färgen och att mitt ansikte känns rent och fräscht av den. Betyg 4/5.

Ansiktsvattnet Daily detoxifying facial toner tar både bort de sista resterna av makeup och lugnar huden. Den ska också skydda mot fria radikaler och gifter, vilket jag naturligtvis inte kan uttala mig om. Det är hur som helst ett svalkande och väldigt trevligt ansiktsvatten som faktiskt verkligen känns återfuktande, något som många toners säger sig vara men få faktiskt är. Även denna kommer i en pumpflaska och har en tjusig turkos nyans som får mig att drömma mig bort till lata dagar vid havet. Betyg: 4/5.

Priset för de här flaskorna är ca 245 kr/st och finns hos Kicks och Åhlens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.