Bliss Firm, baby, firm

 IMG_1210

Serum har de senaste åren blivit en naturlig del av min, och många andras, dagliga hudvårdsrutin. Från att ha varit en typisk tant-produkt som bara skulle trolla bort rynkor finns det nu massor av olika sorter för alla tänkbara behov. En del hävdar t o m att ett bra serum är fullt tillräckligt för hyn och att efterföljande fuktkräm inte är nödvändig. Det skulle jag väl inte direkt skriva under på, men visst är det stor skillnad mellan märken, prisklasser och aktiva ingredienser – en del ger mest en ytlig lenhet, medan andra faktiskt förbättrar huden på djupet. I veckan har jag fått hem serumet Firm, baby, firm från Bliss som ska boosta collagenproduktionen och öka elasticiteten  i hyn men också “plumpa” den inifrån . Med hjälp av stamceller från gardenia, peptider och mjölk- & glykolsyra ska man få en strålande hy som ger ett både snabbt synligt och långverkande resultat. Man har också tillsatt aloe vera och lavendel för en lugnande effekt. Med andra ord innehåller det en massa godis för ansiktet och jag ska ge mig i kast med det så snart jag avslutat min provperiod med Murad.  Speciellt spännande ska det bli att se hur den här plumpande effekten funkar, jag får inre bilder av att påssjuka men så illa kan det väl inte vara.

Firm, baby, firm kostar £55 för 30 ml hos HQHair.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.