Bloggtema v 12

När jag nu valt veckans bloggtema på Pret-ty är det ju inte mer än rätt att jag själv skriver ett inlägg om det, jag får skylla på att jag haft fullt upp med annat och helt enkelt glömt bort det!

Veckans tema ställer frågan hur man målar och vårdar sina ögonfransar, om man har några tips och tricks och hur de egna fransarna är beskaffade.

Jag har långa och täta fransar vilket ju låter toppenbra, men när de även är spikraka och pekar snett nedåt och dessutom är ljusa (speciellt i topparna) är det inte längre lika avundsvärt. Man ser helt enkelt inte mina fransar om jag inte målar dem med mascara eller färgar dem mörka. Det har gjort att jag är absolut mest nog med mina fransar av allt i min sminkningsrutin, för fransar och ögonbryn ramar liksom in hela ögonpartiet och i förlängningen är det just det som drar till sig blickar.

De produkter jag använder till mina fransar är en tång från Shu Uemura för att böja upp dem, en mascara (Virtuose från Lancôme i 9 fall av 10) för att behålla böjen och få svepande filmstjärnefransar och en billig ögonmakeupremover från Nivea för att tvätta bort sminket. Jag har även en franskam från Japonesque som jag ibland använder för att kamma igenom ihopklibbade fransar, den behövs dock endast då jag testat en mascara som inte separerar lika bra som Virtuose. Nyligen köpte jag ett kit med lite olika ögonprodukter från Estée Lauder och däri ingick en Lash therapy som jag håller på att testa nu. Recension kommer!

Lösfransar använder jag så gott som aldrig eftersom mina egna fransar räcker långt, men jag har faktiskt idag klickat hem ett franskit från Smashbox som jag ser fram emot att få experimentera med.

Läs hur de andra bloggarna tar hand om sina fransar genom att gå in på Pret-ty´s hemsida och klicka dig vidare till de olika bloggarna i nätverket. 

2 thoughts on “Bloggtema v 12

  1. PRET-ty info: I nätverket anordnas nu ett gemensamt recensionstema, läs trådarna “Är ni med på att recensera på teman?” och “Vi kommer att recensera mascaror 30/3!”

  2. Pingback: LipGloss Bitch » Bloggrundan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.