Bloggtema v 22

Så var det söndag och därmed sista dagen i vecka 22, då är det sannerligen på tiden att även jag tar tag i Pret-tys bloggtema och besvarar sötaste tjejen Fåfängans fråga: Vad har du med dig i väskan för touch ups under dagen?

Jag har alltid med mig en liten necessär med diverse småsaker, dock använder jag dem sällan till vardags det är mer nåt slags bra-å-ha-tänk som gör att jag släpar runt på smink. Innehållet i min supersöta rosametallicnecessär från Pia & Pio varierar, men för tillfället finns följande däri:

 • Body shop Pressed face powder
  Lancôme Hypnôse Onyx mascara
  Lancôme Juicy Tube Cheri i färgen Miss Rose
  Esteé Lauder Pure color lipstick i färgen Sugar Honey
  Estée Lauder Pure gloss i färgen Light copper (perfekt nyans när man börjar få färg!)
  IsaDora ögonbrynspenna i Light brown
  En ögonskuggsborste från Lily Lolo
  En liten runt fickspegel som jag haft sedan 4-årsåldern
  Smashbox Beyond beauty-paletten

Kolla in vad de andra bloggarna svarat genom att gå in på nätverket Pret-ty´s hemsida!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.