Bobbi Brown till Göteborg!

IMG_3993

Häromdagen fick jag ett väldigt trevligt mail från PR-chefen för Bobbi Brown i Norden där jag fick veta att man nu satsar på Göteborg. Ett event kommer längre fram i höst och som en teaser fick jag idag en liten överraskning i brevlådan att gotta mig åt tills dess. Vad gillar ni Bobbi Brown? Är det ett märke ni är sugna på och är det i så fall några speciella produkter ni vill att jag kollar in närmare? Berätta!

6 thoughts on “Bobbi Brown till Göteborg!

    • Jag har inte heller testat mycket, bara ett par-tre saker som jag köpte på Heathrow 2007(!). Åhlens city i Gbg ska ha dem nu så du kanske ska spana in när du är i stan nästa gång.:D

  1. Tack för tipset om smashbox senaste eyeliner, har letar efter en bra eyeliner i en evighet och den här var grymt bra! Nu vill jag köpa alla färger 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.