Bonus time hos Clinique

Idag gjorde jag stan osäker med min lilla mams och tittade givetvis runt bland alla frestande skönhetsnyheter som stod uppdukade längs med diskarna. Eftersom jag gillar Clinique  passade jag på att köpa ett par nya grejer inne på NK, där man just nu har en “Bonus time” och ger alla kunder en gåva på köpet. Köpkravet är att man handlar minst två saker, men dessa är helt valfria och det finns ingen lägsta-gräns som man måste passera för att få presenten. Happy times för alla som gillar Clinique med andra ord!

clinique1

Jag valde den nya ögonbrynspennan Instant lift for brows, som är ny för i höst och kommer i limiterad upplaga. Instant lift består av en dubbel penna där ena sidan ger färg med en krämig, men fast, färgdel och den andra ger en champagne/rosa/nude-färg att applicera under ögonbrynet för att markera det och ge ett lyft. Färgen Deep brown känns som en färg som funkar perfekt för mig och jag ser fram emot att måla mina vilda bryn snygga med den här finingen.

Den andra grejen jag valde är ett Butter shine lipstick – ett av mina absoluta favoritlippies alla kategorier! De är krämiga, skira men lätta att bygga upp till att bli täckande, återfuktande, skimrande utan att bli partyglittriga och med underbar effekt på läpparna. Jag vill ha ett i varje nyans och nu har Raspberry rush fått flytta hem till mig.

Ni får titta närmare på de båda nykomlingarna till en sublima samlingen i ett senare inlägg.

Presentboxen man fick med på köpet innehöll i alla fall en massa skojiga saker som ger ett generöst intryck och innehåller flera saker jag inte testat förut. Kul!

100904 079
Innehåll:

 • Take the day off makeup remover for lids, lashes & lips 50 ml
 • Liquid facial soap mild 50 ml
 • Youth surge spf 15 Age decelerating moisturizer 15 ml
 • All about eyes rich 7 ml
 • Blushing blush powder blush, Bashful plum Travel size
 • High impact mascara, Black Travel size
 • Long lasting glosswear spf 15, Air kiss Travel size

7 thoughts on “Bonus time hos Clinique

 1. Clinique kan vara ganska ojämna i generositeten med sina bonusar men den här gången tyckte jag det såg ut att vara riktigt fina grejer.
  Ser framemot en recension av Instant Lift For Brows sen. 🙂

 2. Jag älskar Cliniques bonusgåvor! Jag köpte finfina grejor på Bloomingdales nu när jag var i New York och fick ett jättehärligt kit på köpet, visar på bloggen inom kort! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *