Bra budgetfoundation

active moist2

Vad sägs om en återfuktande, sammetslen, hållbar, solskyddande och lystergivande foundation för dryga hundralappen?

Förra veckan skrev jag om IsaDoras senaste foundation 16h active moist spf 30 som verkade intressant. Tidigare i veckan fick jag hem ett eget exemplar som jag naturligtvis kastade mig över och nu har testat loss. Flaskan är i vanlig IsaDora-design och i glas, och därmed rätt tung. Jag är lite rädd att tappa den i handfatet, som jag är med alla förpackningar i glas – är man klantig så är man. Den har en pump vilket är både praktiskt och hygieniskt och man får en lagom dos av ett tryck. Själva krämen är rätt rinnig men inte så att det stör. Den glider snabbt på huden och funkar att arbeta in med både svamp och borste. Jag har testat att använda fingrarna, men då får jag inte alls lika fint resultat så det rekommenderar jag inte.

Jag uppskattar täckförmågan lätt till medel och inget för de som vill dölja allt och lite till. Mina röda kinder tonas ner ordentligt, men inte helt. Pigmentprickar, fräknar och ärr synd fortfarande, men får en klart snyggare yta. På det hela taget ger det ett riktigt snyggt resultat för vardagsbruk; den jämnar ut, ger lyster och sitter där den ska. En klar budgetfavorit som dessutom doftar otroligt gott av granatäpple, vilket i och för sig är lite lustigt med tanke på att det står “Fragrance free” på  förpackningen.

Pris: Ca 140 kronor
Betyg: VG

———————————————————————————————-

Updatering 091009

IsaDora bekräftar att deras produkter verkligen är parfymfria, något jag absolut inte betvivlar. Det får helt enkelt ses som en bonus att Active moist doftar gott och fräscht. 🙂2 thoughts on “Bra budgetfoundation

  1. Pingback: IsaDora 16Hrs Active Moist Foundation | LipGloss Bitch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.