Budgettips v 32

Jag har på tok för få budgettips här på bloggen och det måste det minsann bli ändring på! Framför allt kroppsvård är faktiskt något som jag inte tycker att man behöver spendera flera hundralappar på, huden är i regel inte alls lika krånglig och svårflirtad där som hyn i ansiktet. Sedan är ju allt en smaksak i vanlig ordning…

Den här produkten från Dove har varit en favorit i sommar; otroligt återfuktande, rengörande och behaglig. Körsbärsblommor och mandelolja bidrar till en underbar doft som dröjer sig kvar länge, länge på huden, sådär så att man sniffar lite på sig själv under dagen.

Cream Oil Shower kostar runt 30-40 kronor och är toppen om man har torrare hud eller helt enkelt gillar känslan av krämig, tjock shower gel som löddrar ordentligt. Den har varit jättebra under sommaren då i alla fall jag tenderar att duscha flera gånger om dagen vilket som bekant torkar ut huden. Cream Oil Shower är lämplig för känsliga hudtyper. Rekommenderas!

One thought on “Budgettips v 32

  1. Har haft den här och den var ok. Men min favvis just nu är Doves med doft av gurka! Ojojoj, där kan man snacka fräsch doft! Provlukta i affären får du se! Mums!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.