Bumble & Bumble – Sunday shampoo

Jag gillar verkligen Bumble & Bumbles produkter; förpackningarna är söta, dofterna ljuvliga, produkterna effektiva och sortimentet brett. Det enda negativa är priset som är lite väl tilltaget. Jag betalar gärna några kronor extra för bra schampon men det får ändå finnas gränser för vansinnet. När det börjar kännas som att man betalar en hel del extra för själva märket och stilen blir jag lite grinig. Men bortsett från det är Bumble & Bumble ett favoritmärke i min badrumsvärld.

Sunday shampoo är ett djuprengörande schampo som är tänkt att användas en gång i veckan (på förslagsvis söndag då) för att göra håret riktigt rent och fritt från alla stylingprodukter och föroreningar som samlats på håret under veckan. Det innehåller ginseng, rosmarin och salvia för en uppfriskande effekt som stimulerar hårbotten. Alla hårtyper utom färgade kan använda Sunday shampoo, själv har jag torra längder och fetare botten och det funkar finemang för mitt hår. Det här är ett riktigt bra schampo som doftar friskt av örter och gör håret riktigt krispigt rent och skinande. Det är dessutom superdrygt, särskilt med tanke på att man inte ska använda det oftare än en gång i veckan. En god investering för alla som använder mycket produkter i håret eller tycker att håret smutsas ner mycket.

Tips! Man kan använda Sunday shampoo som en förberedande behandling innan man färgar håret för att göra det helt rent och mottagligt för den kommande färgen. Det funkar också finfint att tvätta ur överflödig färg efter en hårfärgning som kanske gett mer pigment än man önskade…

Pris: Ca 195 kronor på Lookfantastic, ca 250 kr i butik
Betyg: VG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.