Burberry body mist


Jag säger som Ranelid: Herrrrrrrrrrregud! Den senaste doften från Burberry, Body, finns nu som en lättare mist och jag kan inte få nog av vare sig flaskan, doften eller hur lyxigt det känns att bara ha den i sin ägo. På mig doftar den honung, rosor, persika och mysk, vilket låter tungt och sött, men som lyckas med konststycket att vara både mogen och sensuell men samtidigt fräsch och pigg. Ljuvligt!

En flaska på 60 ml kostar 349 kronor och är väl värd pengarna. Mmmm!

6 thoughts on “Burberry body mist

  1. Herrrrregud hahaha vad jag skrattade när jag såg ditt inlägg på Bloglovin.:D

    Den där doften låter ju som en perfekt doft. Kanske något för mig! Så tack för tipset!:)

    • Visst gör den! Mums!
      Jag sprayade mig imorse kl 07.15 och nu kl 14 doftar det fortfarande om jag sniffar på huden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.