Burt´s bees Sugar scrub Cranberry Pomegranate

Vad får man om man blandar tranbär, granatäpple, socker, sheasmör och oljor? Svaret är en härlig scrub från Burt och hand bin!

Har ni smakat den där goda chokladbiten från Anton Bergh som består av champagnemarinerade jordgubbar inbakade i marsipan och täckta med mörk choklad? I så fall vet ni hur den här skrubben doftar. MUMS! med andra ord. Trots att den heter Cranberry pomegranate är det inte det jag associerar den här till utan just den smarriga chokladbiten. Skrubben innehåller även apelsinskal och mango för att skonsamt skrubba huden mjuk och len, men inte heller detta märker jag så mycket av.

Det jag däremot märker av, bortsett från doften, är att den skrubbar bort smuts, döda hudceller och annat otyg man vill bli av med och gör huden riktigt ren och len.  Den är inte späckad med små hårda korn som en del scrubbar är, men den har tillräckligt med korn för att det ska bli nåt med det hela. Man kan använda den både på torr och våt hud, men jag har bara testat på våt eftersom jag inte riktigt är en fan av torrskrubbande, jag inbillar mig dessutom att det går åt mer produkt då.

Vill du ha ren, len och smarrig hy är det här definitivt värt att spana in. 195 kr för 225 gram hos Eleven.

2 thoughts on “Burt´s bees Sugar scrub Cranberry Pomegranate

  1. Alltså, tycker ju egentligen att kroppsskrubbar är bortkastade pengar och att skrubbvantarna ger bäst resultat men nu blir jag faktiskt väldigt sugen på att testa den här. Den låter ju supermumsig! /N

  2. Den låter helt jäkla otrolig!
    Vill gilla scrubs, men finner att oljorna lämnar en hinna efteråt som jag tycker är superobehaglig. Är det någon som kan rekommendera en scrub som bara är en scrub och inte återfettande/fuktande?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.