Buzza Cliniderm

Som en del av er läsare är jag med i Buzzador, en marknadsföringssajt där medlemmarna får prova på olika produkter på marknaden mot att man gör ett visst mått reklam för dem. Man kan välja mellan att skriva ett inlägg på sin blogg (som jag gör nu eller presentera sakerna på sin arbetsplats, för tjejkompisarna eller i nåt annat sammanhang där det känns schysst. Man kan alltså inte sälja in något man inte gillar och få provision för det, utan helt enkelt använda sig av mun-till-mun-metoden för att berätta om något nytt man testat – vare sig det är bra eller dåligt.

buzzclini

Jag har under mina 4 år fått prova allt från kattmat och Coca cola till ansiktskrämer, kaffe och choklad och blir barnsligt förtjust varje gång jag kommer med i en kampanj. Lite löjligt kan tyckas, det går ju att köpa choklad och Coca cola själv, men det är nåt med att få hem paket som jag är svag för…ehm. Nåja, jag gillar Buzzador och jag gillar sakerna jag fått hem att prova nu. Cliniderm har jag skrivit om tidigare på bloggen och det är produkter som känns fräscha och prisvärda, lite som Clinique fast budget på nåt vis. Trion jag testat är Ultra soft cleansing milk, Active protection day cream och Age delay serum.

En snabb genomgång lämnar följande åsikter:

 • Ultra soft cleansing milk: Den här rengöringen är perfekt för min känsliga och vintertorra hy på morgonen. Jag tycker inte att den räcker att ensam tvätta bort smink med, men som morgonrengöring är den mild och behaglig. Den löddrar dock inte nämnvärt, så vill man ha det väljer man hellre en annan sort.
 • Active protection day cream: En rätt ordinär dagkräm som visserligen återfuktar bra, men som inte räcker för min hy just nu. Jag gissar att den är bättre under sommarhalvåret då man inte behöver lika kraftiga krämer. Dryg, behaglig och skön.
 • Age delay serum: Det är omöjligt att svara på om det här serumet skjuter upp min huds åldrande, men jag betvivlar det starkt. Däremot är den lätt uppstramande och ger en bra kick till ansiktet innan man sminkar sig.

Man hittar Cliniderm på utvalda Apotek och i serien finns en rad produkter för olika hudtyper och ändamål.

Vill du också Buzza?
Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig.

4 thoughts on “Buzza Cliniderm

 1. Typiskt, jag fick inbjudan till denna, men sen fick jag meddelande att jag inte hade kommit med… jag som faktiskt gillar Cliniderms produkter väldigt mycket! Men men, nästa gång kanske…

 2. Jag buzzar också Cliniderm just nu och jag har fått ungefär samma uppfattning som du. Jag tycker dessutom att dagkrämen känns lite irriterande på min halvkänsliga hy. Lite trist för det finns en del andra godbitar i Cliniderms sortiment. Har du testat Dual action-masken?

 3. Både jag och min syster har varit med i Buzzador i flera år. Min syster har varit väldigt aktiv och alltid svarat på alla deras erbjudande, men har ALDRIG fått testa något. Inte jag heller för den delen…
  Jag är övertygad om att man måste ha en (populär) blogg el åtminstone facebooksida för att få testa grejer, det har varken jag el min syster. Så nu har jag gett upp skiten!
  Men kul att se att NÅGON får testa deras grejer, jag började tro att Buzzador var en bluff. 🙂

  • Trist att ni aldrig fått testa något, det verkar finnas många både som er och som jag – som fått testa en hel del. Det där med blogg och facebook-sida tror jag däremot inte spelar så stor roll egentligen, när jag började med Buzzador 2006 hade jag vare sig blogg eller FB. Hursomhelst, hoppas att ni kommer med i nån skoj test snart!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *