By Terry Light-Expert Click brush Illuminating flawless foundation

by terry light expert click brush

VAD: En förnyad variant på By Terry´s foundationborste Light-expert. Helt omgjord och nu med avtagbart borsthuvud för enkel tvätt. Funderar som highlighter, skulpterar och blandar ut. Perfekt för att fräscha upp befintlig makeup även efter att ett puder från samma märke applicerats. En utmärkt “på språng”-produkt att ha med i väskan. Finns i 6 nyanser.

HUR: Den är busenkel att använda, man tar av locket, klickar på knappen i botten tills man ser fyra små hål i borsten fyllas med produkt. Sedan är det bara att borsta på där man tycker att man vill få lite mer täckning eller glow.

FÖR MIG: Bortsett från att jag inte har en perfekt nyans för min höstbleka hy är det här en spännande produkt, jag tror inte att jag testat något liknande. Första gången jag provade hade jag redan foundation (från ett annat märke) i ansiktet men borstade ändå på och häpnade över hur snygg hyn blev. Utjämnad och med en helt ny lyster. Därefter har jag testat den både över foundations och ensam och den är fortfarande riktigt, riktigt bra även om den inte når hela vägen upp till högsta betyg. Den ger en väldigt lätt täckning men med massa lyster så är man ute efter det är det här en höjdare. Jag föreställer mig att en hy som tappat glow och lyster men inte har så mycket blemmor och liknande att dölja är den perfekta målgruppen.
By Terry´s älskade rosdoft är kraftig men försvinner successivt efter applicering och irriterar inte min rosacea-hud. Själva borsten är mjuk och smidig att använda men brister lite när det gäller att få ut produkten helt jämnt i ansiktet, jag går efter med en annan borste eller svamp. Det gäller också att inte klicka fram för mycket produkt, då riskerar man att behöva arbeta in så mycket att underlaget (förutsatt att man har en underliggande foundation) suddas ut och då är ju hela saken ogjord. Ett klick räcker mer än väl.
Förpackningen är smidig att använda och det är föredömligt med en löstagbar borste som underlättar tvätt. Nackdelen är att det inte går att se hur mycket produkt som finns kvar i hylsan.

BETYG: 4/5

PRIS: 480 kr

VAR: NK, Skincity.se, Qvi Si

by terry light expert click brush brush off

4 thoughts on “By Terry Light-Expert Click brush Illuminating flawless foundation

  1. Har inte använt foundation på lääänge, och kan inte säga att jag saknar det, men DAMN är det något märke jag vill prova på så är det ju BT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.