Chanel – Bronze universel

Det här är min allra första Chanel-produkt och min allra första bronzingkräm för ansiktet. Efter ett intensivt googlande efter recensioner och bilder tog jag mig en funderare på om det här skulle få bli sommarens lyxinköp och så fick det bli.

Bronze Universel de Chanel är en gelkräm som är tänkt att fungera som en bronzingkräm helt enkelt. Man kan antingen använda den över hela ansiktet och halsen som en slags brunkräm, på olika partier som ett bronzingpuder eller så kan man blanda den med sin dagkräm eller foundation för en lätt bronzingeffekt. Alla sätt fungerar lika bra med den här geniala produkten vars like jag aldrig förr haft den äran att sminka mig med. Krämen kommer i en stor plastburk som ser ut som glas men lyckligtvis inte är det, jag anar bara hur förtvivlad jag skulle bli när (inte OM) jag tappade den i badrumsgolvet med ett förkrossande resultat. Själva bronzingkrämen är som en blandning av kräm, gelé och mousse på ett svårbeskrivligt vis. Den är kompakt och otroligt dryg men samtidigt fjäderlätt och smälter in i huden på nolltid. Hur man än bär sig åt vid appliceringen blir resultatet den vackraste bronzingeffekt man kan tänka sig och den går att få allt från yttepytteljusbrun till mörkare solbränna, allt beroende på hur mycket man sminkar på. Den har dessutom en fantastisk egenskap att ge huden en slät, jämn och matt finish men samtidigt se naturlig och frisk ut med en slags glöd i. Ja, som ni märker är jag helt såld på Bronze universel och jag tror faktiskt att den är årets köp!

Bronzern finns bara i en nyans men jag tror att de flesta kan använda sig av den med gott resultat. Den är naturligtvis dyr som attan, men den är å andra sidan så bra och så oändligt dryg att den i långa loppet ger valuta för pengarna. Ropen skalla – Bronze Universel till alla!

Pris: Ca 500 kronor, finns för runt 340 kronor på Strawberrynet
Betyg: MVG

3 thoughts on “Chanel – Bronze universel

  1. Ah, den dar ser sa harlig ut! Den vill jag ha! Tjingeling fran ett soligt Spanien, ikvall spelar Spanien em-final sa om de vinner sa far vi inte sova for de aker runt och tutar och smaller smallare sa det danar…hihi!

  2. Hej! Var köper du denna chanelprodukt? Jag har letat på nätet utan resultat, samt i västerås. Bra blogg! Svara gärna till min e-mail.

  3. Pingback: Sublimt » Blog Archive » Manasi makeup Lyster cream bronzer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.