Chanel Le blush de creme “Présage”

Chanel Le blush de creme Presage ask

Jag har fått hem ett av de nya urtjusiga rouge jag skrev om sist och är helt kär! Både den torra, men krämiga, formulan, den fantastiska färgen som är helt unik i min rougesamling som hur enkel den är att få snygg på kinderna och hur bra hållbarheten är under en dag. Det blir lika bra oavsett om man använder borste eller fingrarna för applicering, själv föredrar jag min #187 borste från MAC. Färgen går att bygga upp från den allra skiraste, lätta ton som bara anas till en mer täckande färg. Konsistensen är sådan att den är tjock och krämig i dosan men blir torr så snart man applicerat den vilket ger en underbar finish som vare sig är för skimrande eller för matt.
Det här, mina kära läsare, är det perfekta rouget. Även om just denna nyans inte är up your alley så lär någon av de andra säkert falla dig i smaken. Om du bara ska köpa en produkt i höst tycker jag att du ska slå till på ett av dessa krämrouge, de är fantastiska! 5/5

Finns på NK, Åhlens City, utvalda Kicks samt Bybloom. 365 kr

chanel le blush creme Prevage

 

 

4 thoughts on “Chanel Le blush de creme “Présage”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.