Chanel Le volume de chanel mascara 20 Blue

IMG_1939

Jag ligger så vansinnigt långt efter med bloggandet att jag fortfarande har vårutskick att beta av. Naturligtvis vill jag visa er mina favoriter och här har vi en. Det här är både den första Chanel-mascara jag testat och den första blå mascaran jag faktiskt använt sen 80-talets glada dagar. Borsten är i gummi och har massor av små piggar på, som lyckligtvis inte är sådär vassa och otäcka utan helt hanterbara. Piggarna och längden på borsten gör att man får med många fransar i ett svep och man behöver inte jobba speciellt mycket för att få finfina fransar. Nu är mina fransar spikraka och krånglar gärna men Le volume klarar dem galant och klarar nästan att få fason på dem utan att jag grundat med franstång. Borsten släpper ifrån sig alldeles lagom mycket färg och klumpar finns inte på kartan, här blir varje frans uppfluffad och vackert färgad. Hur blå färgen blir beror naturligtvis på färgen på de egna fransarna, jag har ljusbruna fransar (på sommaren) och på mig blir färgen en mix av klarblå och mörkblå, mycket klädsamt och uppiggande måste jag säga. Den sitter där den ska under en dag, salta bad undantaget, men är ändå inte krånglig att få bort. Idel ära åt Le volume de Chanel med andra ord och en mascara jag absolut kan tänka mig att köpa fler av. Är den värd sitt pris? Mjo, det är en klar skillnad på lyxigare mascaror än de billigare varianterna. Om man tycker att det är värt det får man fråga sig själv. Och plånboken. Men man får vad man betalar för. 5/5

330 kr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.