Chanel Rouge Allure Velvet lipstick “L´Adorée”

chanel adoree lips

Det här läppstiftet kommer från Chanels vårkollektion och är verkligen hur snyggt som helst! Dock tycker jag inte att det känns så vårigt och har därför sparar det till den annalkande höstsäsongen då jag tror att det kommer kännas fab. Nu behöver man visserligen inte hålla sig till trista, gamla regler om vilka färger som passar när och hur, men jag gillar helt enkelt andra färger bättre under vår och sommar. Krångligare än så är det inte. Nu plockar jag i alla fall fram plommonfärgade L´Adorée ur gömmorna och är så förnöjd över att ha det i min samling. Färgen är inte så mörkt plommonlila att det känns gothklubb 1999, utan drar åt det rosa hållet. Med den lite matta, sammetsfinishen ger det läpparna en jämn och täckande färg som sitter på plats. Jag är tämligen säker på att L´Adorée kommer finnas på mina läppar en hel del den kommande säsongen. Tyvärr är det här en limited edition-produkt, men har man tur kan man hitta det hos någon välsorterad Chanel-återförsäljare.  Pris: ca 355 kr

Chanel L´adoree lipstick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.