Chanel Taboo Le vernis swatches

IMG_2056

Solljus utan blixt

Nagellack är det sällan jag visar på bloggen och en av anledningarna är att det finns så många nischade bloggar som gör det så himla mycket bättre. Det är dessutom galet svårt att fånga ett lack på bild med alla nyanser och skiftningar och det blir gärna rätt platt. Men det betyder inte att det inte finns galet många lack i min samling eller att jag inte lackar naglarna, det har bara blivit en kategori som hamnat i skymundan. Men, nu ska jag försöka bättra mig på den fronten och visa er godbitar som pryder mina naglar. Vi börjar med vad jag tror kommer att bli en it-färg 2013 – Taboo från Chanel. Taboo beskrivs som violet with red iridescence, en beskrivning jag inte är helt med på om jag ska vara ärlig. Skillnaden är ganska stor mellan flaskbilden och hur färgen ter sig på naglarna och den är inte riktigt vad jag förväntat mig. Därmed inte sagt att det är något negativt, tvärtom är det en intressant färg som på naglarna blir mörkaste lila. I vanligt inomhusljus ser naglarna nästan svarta ut, i solljus eller under stark lampa framträder dock de violetta skiftningarna och allt skimmer i fuchsia, rött och koppar. Riktigt läckert!

Lacket är krämigt och lätt att få ut jämnt över nageln och ett lager täcker egentligen, men för bästa resultat och bättre hållbarhet är två lager att rekommendera, men tre behövs absolut inte.

 

Jag har säkert tagit 100 bilder i ett försök att göra Taboo rättvisa, jag hoppas att ni får en hyfsad uppfattning om hur det ser ut. På bilderna har jag två lackat två lager. Fråga gärna om det är något mer ni undrar över!

583 Taboo släpps i maj. Pris 245 kr. 

Update: Jag insåg nu att jag borde smort in nagelbanden med olja innan jag gick loss med kameran, men ni får ta det för vad det är under min upplärning. M´key?

IMG_6736

Solljus utan blixt 

IMG_6756

Dagsljus inomhus

IMG_2068

Solljus genom fönster

IMG_6747

Inomhusbelysning

IMG_6761

Med blixt

3 thoughts on “Chanel Taboo Le vernis swatches

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *