China glaze On safari

På semestern var jag på Kolmårdens djurpark och åkte på linbanesafari över den nyanlagda savannen. Lejon, antiloper, mina favoriter girafferna och många andra vilda djur studerades och jag kom på mig själv med att vilja åka till Afrika och åka på en riktig safari. Kanske är det därför jag gillar China glaze´s senaste kollektion så mycket, de har nämligen hämtat inspiration från just safaris, även om jag grunnar lite på var på savannen man hittar glitter…

Serien består av ett dussintal färger där två är glitterlack och övriga creme. Glitternörd som jag är vill jag gärna kika närmare på just dessa, men även de två blodröda nyanserna ser ut att falla mig i smaken. Vad tycker ni andra, vilka är era favoriter?

Rad 1 från vänster: Adventure-redy, Desert sun, Exotic encounters, Man hunt, Jungle queen, Purr-fect plum
rad 2 från vänster: Pray tell, Call of the wild, Kalahari kiss, eleohant walk, I´m not lion, I herd that

China glaze säljs för ca 75 kr flaskan hos BeautyBay.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.