Cicaplast Lips

La Roche-Posay Cicaplast Lips

CICAPLAST LIPS är det första reparerande barriärbalmet som lugnar, skyddar och återställer huden på nariga, spruckna och irriterade läppar och zoner. Med 5 % lugnande och läkande Panthenol och rik på MP-lipider. Denna aktiva ingrediens återfuktar på djupet så läpparna återfår sin elasticitet och naturliga mjukhet. Fyller små sprickor och motverkar att de kommer tillbaka. Applicera dagligen efter behov. En SOS-produkt för mycket torra och nariga läppar.

Jag har placerat mitt pressexemplar i badrumsskåpet så att jag avslutar varje tandborstning med att applicera lite Cicaplast på läpparna och området runt om munnen och se, det har faktiskt fått dem att hålla sig i fin form trots kalla höstvindar. Den här ska ni absolut köpa inför vintern, jag är tämligen säker på att den är värd varenda öre av de 79 kronorna den kostar. Finns på Apoteket.

Tips! Det är inte bara läpparna som gillar Cicaplast lips, man kan med fördel smörja in salvan på fnasiga näsvingar, klickande torrfläckar, trasiga nagelband och andra små områden som är extra utsatta. 

2 thoughts on “Cicaplast Lips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.