Cil Prodige lash extension

Inne hos nystartade Webshopbeauty läser jag om Noubas  “lösfransar på burk”, en produkt som ska bygga upp fransarna till oanade längder. Man ska kombinera Lash extension med sin vanliga mascara och varva i olika lager tills man fått önskad effekt. Det kommer mycket såndant här nu och om det funkar är det ju toppen. Jag har inte använt lösfransar sen nyår 1999 eftersom det är så bökigt, men det här kanske är ett bra substitut? Jag hittar inga före- och efterbilder på nätet så jag vet inte hur snacket går, om någon vet mer får ni gärna skriva en kommentar! Priset ligger på 225 kronor.

2 thoughts on “Cil Prodige lash extension

  1. Den där såg jag på apoteket idag och funderade på vad det var… Låter ju intressant men man skulle ju vilja vet för och efter så att säga så att man vet om det är något att ha.

  2. Jag har köpt den från webshopbeauty – helt klart bland det bästa jag provat! Det är lite klurigt i början men när man kommer på hur man gör så är den sagolik. Använde först lash extension med min vanliga mascara, men den jag hade var lite för torr för att fibrerna skulle fästa. Provade därför att köpa mascaran Cil Prodige som de rekommenderar att man ska ha den till och vips så gick det lättare. (För övrigt är Cil prodige mascaran bland de bästa jag någonsin provat)

    Kan maila dig före och efter bilder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.