Clean Cool cotton

clean cool cotton

Tro det eller ej, men trots mina 7 års skönhetsbloggande och 39 år på jorden, har jag aldrig testat en doft från Clean. Jag har ju naturligtvis både sett och läst om de populära parfymerna, men det har av någon anledning inte blivit av att jag köpt en egen flaska. Det var därför extra roligt när jag plötsligt fick hem den senaste varianten på det omtyckta temat, Cool cotton, som släpps i februari. Jag gillar olika sorters dofter, både lätta och tunga, men till vardags kör jag helst på en lättburen doft som känns fräscht och lite krispig. Cool cotton kombinerar favoriterna bergamott, mandarin och citron med smarrigheter som amber, persika, mint och musk vilket tillsammans blir just en fräsch och lättburen doft som jag gissar passar de allra flesta näsor. Själv har jag blivit mycket förtjust i Cool cotton vilket, typiskt nog, gett ett sug efter att testa mer från märket. 60 ml Eau de parfym kostar 695 kr

Gillar ni andra Cleans parfymer och vilken är i så fall er favorit?

Top notes: Italian bergamot, crisp green apple, lemon zest

Mild notes: mimosa blossom, cooling mint, fresh cotton accord

Base notes: Creamy musks, peach skin, amber droplet

 

2 thoughts on “Clean Cool cotton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.