Clinique Chubby lash mascara

clinique chubby lash mascara

VAD: Den här mascaran är sprillans ny i sortimentet. Den säger sig göra fransarna “fascinerande och fylliga”. Borsten är jättestor och täckt med små plastpiggar av det kortare slaget. Mascaran finns i fem färger: Jumbo jet, Portly plum, Two ton teal, Massive midnight och Bodacious black honey. Mascaran är testad av ögonläkare, är allergitestad och 100% parfymfri.

SÅ FUNKAR DET FÖR MIG: Helt okej. Den stora borsten stör inte alls utan är riktigt enkel att måla med. Möjligen är det lite klurigt med vinkeln vid de yttre ögonvrårna men så är det å andra sidan med i princip alla mascaraborstar. Borsten fångar upp fransarna och täcker dem fort och lätt med färg. Fransarna blir fint separerade, får schysst längd och bra med volym. Något jättemaffigt resultat får jag dock inte. Nu ser jag inte det som något negativt, jag gillar inte spindelbens-looken, men för den som vill ha megamaxade fransar som klibbar ihop är inte det här det bästa alternativet. Det går visserligen att bygga upp lager på lager men jag ser inte vitsen med det när det bara slösar mascara och det finns andra sorter som ger manga-fransar med ett lager.

En nackdel är att fransarna blir väldigt torra och hårda när mascaran väl härdat och det i sin tur gör att den smular lite om man kommer åt ögonen. Jag som har spikraka fransar där ingen tång i världen får dem att hålla sig uppe under en hel dag ogillar när mascaror blir sådär torra för det resulterar i att fransarna, efter några timmar, tenderar att spreta åt alla håll. Lite svårt att förklara men ni som har samma bekymmer vet vad jag menar. För mig är detta ett stort minus och gör att jag hellre väljer en annan mascara även om fransarna till en början ser amazing ut. Jag skulle inte rekommendera den här till fellow rak-fransade ladies såvida man inte hittat ett fool proof sätt att hålla böjen under en hel dag. Till alla andra är den däremot väl värd att spana in.

BETYG: 3/5

PRIS: 195 kr kicks.se

clinique chubby lash fattening mascara 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.