Clinique Pop lip colour + primer

clinique pop colour lipstick + primer 1

Nog för att jag har fördelen att ta emot mängder av roliga pressutskick men att det trillar in 16 läppstift på en gång är inte ens jag bortskämd med. Som den läppstiftsnörd jag är dånade jag en smula när det häromdagen damp ner samtliga 16 färger av Cliniques kommande släpp Pop lip colour + primer. Jag gillar verkligen Cliniques läppstift och håller till exempel deras Butter shine lipstick som bland de främsta på marknaden. Nu har man skapat ett helt nytt stift som inte bara ger läpparna snygg färg utan också återfuktar och jämnar ut läpparna vilket ger samma effekt som en primer. Färgerna är indelade i fyra undergrupper; Nudes, Tawnies, Pinks och Violets och jag vågar lova att det finns en perfekt nyans för alla smaker. Jag har inte hunnit testa varenda stift än men de verkar ge ett täckande resultat på en applicering och hållbarheten på läpparna är god. Jag återkommer med lip swatches i takt med att jag använder dem. Den som är nyfiken på vanliga swatches kan kika in hos Skimmerskuggan.

NUDES: Nude pop, Bare pop, Cola pop, Beige pop
TAWNIES: Melon pop, Poppy pop, Passion pop, Cherry pop
PINKS: Sweet pop, Punch pop, Wow pop, Fab pop
VIOLETS: Love pop, Plum pop, Berry pop, Grape pop

Lanseras i maj 2015.
Pris: 235 kr 

clinique pop lip colour + primer

4 thoughts on “Clinique Pop lip colour + primer

  1. Gaaahhhhh!!! Maaj gaad jag svimmade ett ögonblick! Guuud jag måste bära neutraliserande primer i flera dagar nu för att täcka mitt gröna fejs!! 🙂 Alla 16 läppstift ser sjukt snygga ut, och jag ser fram emot var och en av dem på din underbara söta plutmun!
    Jag läser mkt på din härliga blogg men har försökt kommentera från mobilen många ggr när jag reser och ska få tiden att gå, men det funkar inte. Är det jag eller…? Vet du? Nu från min dator funkar det, men vore trevligt om jag kunde kommentera mera! 🙂

    • Visst är de fina! Det ska bli ett sant nöje att prova igenom alla 16 nyanser och hitta mina favoriter. 🙂
      Oj, vad dumt med strulande kommentars-funktion. Jag har testat själv och det går fint, vill du berätta mer om vad det är som strular? Tack för att du säger till, det är ju synd om kommentarer försvinner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.