Clinique Take the day off Cleansing balm

clinique cleansing balm

Här har vi en rengöringsprodukt från Clinique som jag tror är den andra produkt i sin kategori jag testat. Då den förra produkten inte alls fungerade för mig var jag väldigt nyfiken på om den här varianten skulle duga för min känsliga hy.

VAD? Ett rengörande balsam för ansiktet. Tar effektivt bort smink, smuts och solskydd. Förvandlas på huden från ett fast balm till en flytande olja.

VEM? Alla som gillar rengöringsoljor eller balms.

HUR? En liten mängd masseras in på torr hud och tvättas bort med varmt vatten. Det går också bra att torka av med papper/bomull och därefter följa upp med löddrande rengöring eller rengöringsvatten.Cleansing balm ska ses som en sminkborttagare och steg 1 i en hudvårdsrutin, man bör absolut använda ytterligare en “vanlig” rengöring som steg 2 för att få porerna riktigt rena.

SÅ FUNKADE DET FÖR MIG: Efter att ha testat rengöringsbalmsam från The Body Shop och av dem fått ansiktet fullt av tilltäppta porer och rosacea-utslag fruktade jag en liknande reaktion. Men icke. Jag älskar känslan av att ge ansiktet en ordentlig massage med det här balsamet och känslan av hur det förvandlas till en olja som löser upp allt smink och snusk från huden. Jag har inte märkt av fler tilltäppta porer eller utslag än vanligt, min hy tycks inte reagera negativt alls trots att det är en ordentligt fet produkt. Take the day off Cleansing balm har blivit ett mycket trevligt tillskott till min kvällsrutin och jag kan absolut tänka mig att köpa en ny förpackning när den nuvarande tagit slut, dock lär det nog dröja då det är en väldigt dryg produkt. Jag kan inte komma på något negativt med den här rengöringen så betyget blir därefter.

Betyg: 5/5

Pris: 295 kr

clinique cleansing balm open

clinique cleansing balm tre steg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.