Collistar Double effect eyeshadow wet & dry

coll2

Jag skrev om den violetta mascaran Infinito från Collistars vinterkollektion Avant garde för ett par dagar sen, en produkt jag inte alls lyckades förstå mig på. En grej från serien jag däremot gillar är den ögonskugga jag testat.

coll3

Double effect eyeshadow är en skugga som finns i flera olika färger; både melerade och enfärgade. Det är en pressad puderskugga som kan användas torr eller våt för ett mer intensivt resultat. Jag har testat Gold & white som kommer i ett snyggt rutmönster. Mönstret är dock lite för litet för att man enkelt ska kunna svepa upp de enskilda färgerna utan jag blandar dem till en nyans som påminner om vitguld. I torrt tillstånd är den skir och glittrig medan den blir till en pigmentrikare skugga med metallic finish om jag applicerar den med fuktad borste. Jag föredrar att använda den våt eftersom färgen blir tydligast och snyggast så, men det är ju naturligtvis en smaksak.

Den sitter bra på plats under en dag, men liksom de flesta skuggor försvinner den lite om jag inte först grundar med primer. Den smular lite, men inte så att det stör och den är väldigt dryg – lite räcker en lång väg. Jag gillar den här ögonskuggan och kan mycket väl tänka mig att köpa fler, jag skulle till exempel gärna testa Hologram som beskrivs som regnbågsskimrande vit med rosa & ljusblå inslag. Tänk er den i våt form!

colliskugga1

Betyg: 4/5
Pris: 140 kr
Var: Eleven
Köpa igen: Ja

7 thoughts on “Collistar Double effect eyeshadow wet & dry

  1. Collistar är ett märke som börjar intressera mig, har aldrig provat något därifrån. Ska till München i februari på väg till Österrike och där vet jag att det säljs i varuhusen, har för mig att jag såg det på Karstadt sist jag var där. Blir en närmare titt helt klart! Undrar om märket är billigare där, vet du?

    • Jag har faktiskt ingen koll alls på hur Collistar ligger prismässigt utomlands, men det är ju alltid värt att jämföra lite innan man shoppar loss.:)

  2. Ursäkta min off-topic, men jag undrar om du har hunnit testa Björn Axéns Sensitive Scalp hårprodukterna som du fick for ett tag sen? Jag är lite sugen att testa det men skulle vilja läsa några recensioner innan… Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.