Collistar Nude look höst/vinter 2013

collistar nude look fall 13

I höst ska vi se ut som Audrey Hepburn, tycker italienska Collistar. I sminkväg innebär det stora ögon, perfekt hud och mjuka, fylliga läppar. Nu kan jag väl tänka att det där vill man vill alltid ha oavsett om man strävar efter en Hepburn-look eller ej, men nu är det hur som helst så man presenterar Nude look. Den ska vara enkel att matcha med sin garderob och funka för alla tillfällen – vare sig det är romantisk date, jobbmöte eller tjejträff.

Collistar presenterar 7 steg till den perfekta Nude look-en, den ser ut som följer:

1. Trolla bort skavanker. Här använder man CC Perfection Universal magic concealer, en fyrfärgad concealer som täcker rodnad, ojämn hudton och andra skavanker. Man följer upp med sin favoritfoundation.

2. Lyster och jämnare hud. Nu är det dags att pudra på Silk effect compact powder med en stor borste, det dämpar blanka områden och fixerar basen. Silk Effect Maxi blusher i Coral fixar naturlig glöd åt kinderna.

3. Nu är det dags för ögonen att få sitt. Med hjälp av Silk effect eye shadow i naturliga färgerna Caramel, Cameo och Cocoa skuggar man fram ett vackert öga. Man kompletterar med Professional Eye-lip pencil i färgen Butter för att göra ögat klarare.

4. Mer ögon. Om man vill hotta upp den naturliga skuggningen lägger man till Smoky eyes professional eye pencil i Black, Brown eller Green forest. Den kan användas som ögonskugga och kajal och har en sudd i ena änden att tona ut hårda kanter med.

5. Nummer 5 är munnen. Läpparna ska vara diskreta i en naturlig färg med ett uns skimmer. Man har till kollektionen tagit fram 4 Gloss design llipgloss i Petal lacquer, Shell lacquer, Aurora Lacquer och Dusty rose lacquer. För att få en mer markerad läpp använder man samma Butter-penna som till ögonen.

6. Lip elixir med arganolja vårdar och skyddar läpparna och ger en sammetslen konsistens.

7. Sista punkten är att lacka naglarna med Gloss Nail lacquer gel effect i Neutral french eller Elegant pink. Voilá! Nu ser du ut som Audrey Hepburn.

Det är fina produkter och looken är naturlig och väldigt klassisk, men så värst lockande känns den väl ändå inte. Den består ju i princip av basprodukter som de flesta sminkintresserade har hemma. Gel-lacken, läppglansen och den där Butter-pennan skulle jag däremot gärna kika lite närmre på. Ni då?

Collistar NUDE LOOK höst 13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *