Crabtree & Evelyn lanserar nagellack

Crabtree & evelyn nagellack

Att Crabtree & Evelyn är sublima favoriter vet nog de trogna läsarna om så att jag blir lite till mig när jag läser om att de nu lanserar sina alldeles egna nagellack är kanske inte så konstigt. Lacken innehåller inte några av de starka kemikalier som vanligtvis finns i nagellack, är lätta att applicera och torkar snabbt. Det låter i alla fall kalasbra, vi får väl se om det blir tillfälle att testa nåt av de 19 färger som släpps i dagarna. Priset för en flaska är 79 kronor och kommer att säljas där man brukar hitta Crabtree & Evelyn. Jag har valt ut mina 3 favoritfärger bland de 19, visst ser de läckra ut?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.